Bowlinghaller tiltrekker seg store mengder med besøkende, uansett årstid og værforhold. Her finnes som regel store bygg med både gode parkeringsmuligheter og et bredt utvalg av underholdning. Hit kommer man gjerne med familien eller med vennegjengen, for deretter å tilbringe en hel aften ved de ulike aktivitetene bowlinghallen tilbyr.

Mange andre morsomme spill å velge mellom

I bowlinghallen finner man blant annet airhockey, en rask, morsom sport som elskes av både barn og voksne. Ungdommer og yngre barn kan også ha det moro med å hoppe fra spillmaskin til spillmaskin i mange timer, med bilspill og shooters som evige favoritter. Også voksne er å se bak rallyspillene, der både setet og rattet er realistisk utformet.

Spilleautomater – et fordums fenomen i bowlinghaller

Også spilleautomater var ekstremt populær underholdning, for både liten og stor, enten det var i bowlinghallen, spillehallen eller kiosken på hjørnet. Vi som i dag er godt over 18 kan ofte bli noe nostalgiske når vi besøker et tidligere åsted for denne type aktivitet – det er jo noe som mangler. Vi snakker selvsagt om spilleautomater som klassiske Jackpot 6000 – som var en storfavoritt innen fysiske automater i Norge. De gode, gamle enarmede bandittene og spilleautomater som Jackpot 6000 ble dog borte med spillforbudet, så nå må vi voksne nøye oss med å spille disse favorittspillene på nett, enten på mobil eller nettbrett, mens barna leker i spillehallen.

Er man på ferie er bowling også en kul måte å tilbringe en kveld med familien. Så lenge de som står bak disken der man leier sko forstår engelsk eller norsk, selvfølgelig. Er jo kjempekjedelig å spille bowling med trange sko! Norges Bowlingforbund ser etter bowlinghallene i Norge, og selv om myndighete klarte å innføre forbudet mot pengespill og slik begrense spillutvalget noe, er det alltid en høy standard og mye moro som venter en når man åpner dørene til en bowlinghall.