Bowling er et typisk eksempel på en aktivitet man dra for å ha en morsom tid sammen, enten man er to eller om man er en større gruppe. Hvis man vil gjøre noe gøy og litt ekstra passer som regel bowling utmerket. Så det korte svaret på hvilke anledninger bowling passer til er dette: Nesten alt! Men det er noen anledninger der bowling passer ekstra godt.

Hvis du skal invitere noen ut på en første date er bowling en utmerket ide. Man holder seg nemlig aktivisert, og man kan alltid snakke om det som foregår på banen. Ingenting er verre enn øyeblikk med pinlig stillhet på første date. På den måten passer bowling utmerket i og med at man alltid holder seg litt aktiv, samtidig som man definitivt må gi hverandre oppmerksomhet.

Til et klassetreff fra skolen passer også bowling utmerket, og de gamle klikkene kan enkelt finne hverandre igjen og spille i sin runde. På den måten blir bowlingen litt sånn som i gamle dager. Kanskje bøllene finner sammen for å tulle med de andre?

Bowling er et utmerket alternativ for firmafest. Man snakker gjerne mye jobb sammen når man er på jobb, og bowling blir dermed en utmerket måte å se hverandre fra litt mer lekne og uformelle sider enn hva man ser til daglig.