Curling har blitt veldig populært i Norge, spesielt fordi norske spillere gjør det bra i internasjonale mesterskap. Curling har en god del til felles med bowling, spesielt når spillerne prøver å slå ut motspillernes steiner fra boet. Noen ganger skjer det herlige kjedereaksjoner, der en stein slår ut både to og tre steiner.

Presisjon er også en viktig del av begge disse spillene. I curling kan man styre steinen litt ved å koste. Det er foreløpig ikke tillatt i bowling, men det kunne jo vært et morsomt eksperiment. Alternativt kunne man også plassert ut curlingsteiner på samme måte som bowlingkjegler, og prøve å slå ut flest mulig av dem. Kanskje disse kombinasjonssportene ville blitt en stor suksess. Bowlingcurling blir neppe en olympisk idrett med det første, men man kan jo teste ut sporten selv på nærmeste curlingbane. Å koste foran en bowlingkule bør man kanskje la være å teste ut. Dette er nok en sport for viderekomne.

curling

Dersom man liker enten bowling eller curling, er det stor sannsynlighet for at man også liker den andre sporten, derfor er det vel verdt å teste begge. Da kan man variere litt etter humør, og selv finne likheter og forskjeller.