Bowling i filmer

 

Bowling er et populært spill, og spillet dukker også jevnlig opp i filmer og TV-serier. Noen ganger spiller bowling bare en birolle i filmen, men det har også blitt laget mange filmer der bowling er hovedtemaet. The Big Lebowski og Kingpin er to av de mest kjente bowlingfilmene. Bowling har lenge vært en viktig del av amerikansk kultur, og derfor dukker spillet opp i mange TV-serier. I TV-serien Ed kjøper hovedpersonen en bowlinghall når han skal starte et nytt liv. Denne serien ble sendt i USA i årene 2000-2004.

Bowling dukker også opp i TV-serier. Tom og Jerry har vært på bowlingbanen i en episode som ble laget i 1942. Her prøver katten Tom seg som spiller, med vekslende hell, mens musa Jerry mobber ham. En av de mest kjente bowlerne i tegnefilmenes verden, er antakelig Fred Flintstone. Han viste seg flere ganger som en dyktig spiller, og det ble laget flere morsomme bowlingscener til denne serien.

Bowling er også et vanlig tema i morsomme hjemmevideoer på TV og på nettet. Det er ikke alle som mestrer spillet like bra, og det er utrolig hvor mye rart som kan skje når man spiller bowling. Det betyr god underholdning.