B for… Bingo!

På samme måte som bowling er bingo et sosialt og morsomt spill. Det fine med bingo er at man kan velge å spille det alene!

Spillet har etter hvert fått en naturlig plass på nettsteder og i lokaler som tilbyr ulike spill, og populariteten har bare økt. Kanskje ikke helt ulikt bowling, som også en stund var litt ute av folks bevissthet, før det ble gjenoppdaget som det ypperlige tidsfordrivet der er.

Bingo er, på samme måte som bowling, et enkelt spill som alle kan lære raskt og ha mye glede av. I bingo er veien til premiene kort, og det er sosialt selv når man spiller på nett. Alle som har prøvd vet hvor godt man blir tatt imot på spillets chat! På det kanskje beste nettstedet av dem alle, Norge Casino, finner du det absolutte utvalg i bingospill, sammen med mye god informasjon om spillet og hvordan det fungerer.

I bowling handler det om å sette og skru ballen på riktig måte, slik at flest mulig kjegler faller. Jubelen står i taket når man får en strike, og det er nesten så hele lokale holder pusten de gangene den ene gjenstående kjeglen blir stående på vippepunktet! Vil den falle og sikre seieren, eller blir man snytt for førsteplassen?

Det er på mange måter også slik med bingo. Tallene står der liksom og venter, og så begynner trekningen. Du merker av hver gang ett av dine tall kommer opp på brettet ditt, og nå mangler du kanskje bare to riktige for å stikke av med premien! Eller går det akkurat ikke, slik at du må nøye deg med et mindre beløp? Det er bare én måte å finne det ut på: Prøv selv!