Spilleautomater kan ha svært ulike tema. Det er en av årsakene til at alle finner spilleautomater de liker. Sport er faktisk ikke et uvanlig tema i spilleautomater. Noen spill har fotball som tema, og andre idretter er også representert.

Mange nordmenn liker å bowle, og selv om en spilleautomat ikke ligner spesielt mye på en bowlingkule, kan det være morsomt å spille et spill som handler om bowling. Det kan være en fin oppvarming før bowlingkvelden, eller et fint nachspiel etter bowlingen. Man trenger ikke engang å satse penger for å spille, for de fleste spilleautomater kan spilles gratis med lekepenger. Da vinner man ikke noe, men gratisspill er helt risikofritt, ettersom man spiller bare for moro skyld.

Forslag til morsomme spill

Blant spilleautomater og nettspill som handler om bowling er Bonus Bowling, Super Kingpin Bowling fra Duty Farm og Pin Headz Bowling. Slike spill er også et fint alternativ når man ikke har tid eller anledning til å dra til bowlinghallen, for spillene er tilgjengelig når man selv har tid til å spille.

Spillet Super Kingpin Bowling

I spillet Super Kingpin Bowling får man prøvd seg på en digital bowlingbane, og det er slett ikke sikkert det er noe enklere å treffe de digitale kjeglene enn de ekte kjeglene i bowlinghallen. Her må man finjustere siktet. Spillet består av ti runder, Målet er å få ned alle kjeglene med maksimum to kuler i hver runde. Spillet kan også spilles som flerspillerspill, slik at man kan konkurrere med vennene i den digitale verden enten før eller etter bowlingkvelden. Spilleautomater har kanskje ingen bowlinglignende bonusspill, men temaet i de nevnte automatene er bowling.